Melkein maailmanloppu đŸ”„


MĂ€ olen superinnokas kuvien rĂ€psijĂ€. Pieni punainen pokkarini on kiltisti palvellut kĂ€ytössĂ€ni useiden vuosien ajan. Nyt tĂ€mĂ€ kaveri sanoi yhteistyösopimuksemme irti 😱. On aivan alaston olo, kun ei voi tarttua kameraan rĂ€psĂ€stÀÀkseen kuvan siitĂ€ tai tĂ€stĂ€.

YstĂ€vĂ€ni oli saanut kesĂ€kuussa synttĂ€rilahjaksi kĂ€nnykĂ€n (Honor9Lite) ja kehui sen kameraa. Katselin hĂ€nen ottamia kuvia ja testailin niitĂ€ myös lĂ€ppĂ€rin kuvankĂ€sittelyohjelmassa ja hyvĂ€ksi havaitsin. No, tuumasinpa sitten, ettĂ€ kĂ€nnykkĂ€ni on sekin oireillut viime aikoina (ikÀÀ on), joten oisko viisasta ostaa uusi kĂ€nnykkĂ€, jossa on kunnon kamera (kunnon=mulle sopiva). Oikeastaan jo pÀÀtin ostaa tuon samanlaisen… NiinpĂ€… saahan sitĂ€ pÀÀttÀÀ vaikka mitĂ€. Edullisimmat kaupat  (siis moni!) myy tosta ”ei oota”. reilun 60€ kalliimmalla olisi muutamassa paikassa saatavilla. TĂ€nÀÀn sitten tuli tietoon tarjous Honor10Lite-kĂ€nnykĂ€stĂ€ jopa halvemmalla kuin kalliimmat 9-versiot! Normihinta on kuitenkin tarjousta 100€ enempi…  Nyt sitten selvitĂ€n siellĂ€ sun tÀÀllĂ€, jotta oisko toi 10-versio mulle sopiva. TÀÀ on vaikeeta!!!

Joka tapauksessa joku kuvaamisaparaatti on oltava. Tabletissa on hyvĂ€ kamera, mutta se on liian iso kaikkialla kuskattavaksi. Joten… pĂ€hkĂ€ilyĂ€ riittÀÀ. Jos sinulla on kokemusta / tietoa nĂ€issĂ€ jutuissa, jokainen vinkki on tervetullut 👍

Yksi kommentti artikkeliin ”Melkein maailmanloppu đŸ”„

  1. MĂ€ ”jouduin” olosuhteiden pakosta eli työssĂ€ tarvitsemani mobiilikirjautumisen vuoksi hankkimaan Ă€lyluurin. PÀÀdyin mahdollisimman helpon ja yksinkertaisen tuntuiseen ja valitsin Samsung Galaxy J6:n. Hinta oli vĂ€hĂ€n toistasataa.

    Varmaan tuo kamera vois olla ihan toimiva, kun sitÀ viitsisi opetella kÀyttÀmÀÀn, mutta otan edelleen mieluummin pokkarin kÀyttöön, jos mun pitÀÀ ottaa kuvia, joiden haluan varmasti onnistuvan. EikÀ tuo puhelin oo enÀÀ lÀheskÀÀn aina kÀden ulottuvilla, kun se on sen verran iso ja painava, ettei sitÀ viitsi taskussa kuljetella. TodennÀköisesti se on tarvittaessa ihan yhtÀ kaukana kuin se kamerakin.

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s