Kesäpäivän fiiliksiä 🔥

Se nyt vaan on niin, että kesä on ihanaa aikaa 💚. No juu, en mä pidä helteestä, mutta kestän sen, koska pian on taas edessä kylmä aika.
Perjantaina illalla kävimme pikaisesti rantalaavulla kuuntelemassa hiljaisuutta. Voi että sydän voikaan levätä, kun ei kuulu mitään, eikä tarvitse ajatella mitään. Ylin kuva on sieltä.


Heinäkuussa näimme myös ihan lumijalaksilla varustetun potkukelkankin. Joku on joko unohtanut sen tai sitten päättänyt varautua talven tuloon ajoissa. Se oli muuten lukittu puuhun…

Lauantaina olin Tammelassa kuuntelemassa Kimmo Ohtosen luentoa ”Pieniä suuria muutoksia”. Kimmon tapa tuoda asiat esille mahtavien kuvien kera on juuri sellainen, josta minä pidän. Kimmon puhe antoi tälläkin kertaa monenlaista ajateltavaa. Jos sinulla on joskus mahdollisuus mennä kuuntelemaan Kimmon esityksiä, mene ihmeessä!

Luennon jälkeen menin Ruostejärven laavulle vielä hengähtämään kesän kauneutta. Mäntymetsä sopii mun mielelle, kun siellä on avaruutta 👍. Nuo polut houkuttelivat kyllä kävelemään, mutta valtavan hyttysparven seurana ei oikein houkuttanut pitkään olla. Laavu on Ruostejärven rannalla ja seurailinkin toisella rannalla olevaa joutsenperhettä 💚.
Paluu autolle oli kyllä kuin Saunapäivän kunniaksi siirtyminen liikkuvaan saunaan 😎. Pienessä punaisessa kun ei ole ilmastointia…  Siksipä olikin taivaallisen ihanaa tulla sisälle vilpoisaan taloon! Olen kiitollinen virkistäytymismahdollisuuksista 🌺

Meinas vallan unohtua… Saunapäivän kunniaksi tietenkin myös saunottiin! Kyllä sauna vaan on yksi ihanimmista asioista, mitä maailmassa on ❤

Yksi kommentti artikkeliin ”Kesäpäivän fiiliksiä 🔥

  1. Totta, kesä o ihanaa aikaa, en välitä kovist helteist, mut en valitakkaa, vaik hiki virtaa. Silti pittää kuuten iltan viikos painuu kuumaa saunaa ja sielt Saimaa syleilyy. Parin päivän ol vee lämpö 25 ei kiva (miusta) 15-20 oikei passeli uintikeli…miulle 🙂

Kommentointi on suljettu.