Linnutkin ovat janoisia đŸ”„


Pihallamme liikkuu paljon pikkulintuja. 🕊🐩Nyt, kovien helteiden aikaan erityisesti, ne ovat janoisia, eikĂ€ tĂ€ssĂ€ lĂ€hellĂ€ ole vettĂ€ tarjolla. Oman pienen osani helpottaakseni tilannetta tein viemĂ€llĂ€ pihapuun juurelle matalan astian, jossa on vettĂ€ (ja vielĂ€ tĂ€ydennyspullon viereen). Kohtaamani naapurit olivat innostuneita asiasta ja lupasivatkin oitis (oma-aloitteisesti!) kĂ€ydĂ€ tĂ€ydentĂ€mĂ€ssĂ€ astiaa. Yksi naapuri jopa sanoi, ettĂ€ voisi hĂ€nkin laittaa matalan vesiastian tuonne toisen pihapuun juurelle 👍. Kenties pihallamme usein liikkuvat oravat ja pupukin ovat janoisia…
Voisitko sinÀkin olla pienille visertÀjille avuksi?

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s