Oivallinen apu ūüĒ•


Siin√§ se on; monesta hankalasta hetkest√§ pelastanut huuhaaversioinen kipukoukkuni. Se maksoi kauan sitten muistaakseni 5‚ā¨, kun oikea olisi maksanut kolmisenkymppi√§. Kun katsoi kukkaronpohjalle, tuo 5‚ā¨ tuntui passelilta summalta.
Nyt tämä kapistus on kulkenut matkassani siellä sun täällä ja auttanut erityisesti hartiajumeissa todella paljon.  Ovat lauenneet hartiakivut, päänsärky (jos syy on ollut lihasten jumiutumisessa), pohjettakin olen sillä rauhoittanut. Kipukoukku on auttanut siihen, että aika usein ei tarvita lääkkeitä erikseen.
Aina ei aparaatin tarvitse olla tunnettua merkkituotetta… Budjetin sanellessa asioita, voi saada merkitt√§v√§n helpotuksen my√∂s noilla ep√§virallisilla systeemeill√§. Min√§ kuskaan tuota mukanani reissuillakin. Vaikka se on v√§h√§n hankalan mallinen, saa sen laukun pohjalle ja se on kuitenkin kevyt.
T√§√§lt√§ siis pisteet kipukoukulle ūüíö