Oivallinen apu ūüĒ•


Siin√§ se on; monesta hankalasta hetkest√§ pelastanut huuhaaversioinen kipukoukkuni. Se maksoi kauan sitten muistaakseni 5‚ā¨, kun oikea olisi maksanut kolmisenkymppi√§. Kun katsoi kukkaronpohjalle, tuo 5‚ā¨ tuntui passelilta summalta.
Nyt t√§m√§ kapistus on kulkenut matkassani siell√§ sun t√§√§ll√§ ja auttanut erityisesti hartiajumeissa todella paljon.  Ovat lauenneet hartiakivut, p√§√§ns√§rky (jos syy on ollut lihasten jumiutumisessa), pohjettakin olen sill√§ rauhoittanut. Kipukoukku on auttanut siihen, ett√§ aika usein ei tarvita l√§√§kkeit√§ erikseen.
Aina ei aparaatin tarvitse olla tunnettua merkkituotetta… Budjetin sanellessa asioita, voi saada merkitt√§v√§n helpotuksen my√∂s noilla ep√§virallisilla systeemeill√§. Min√§ kuskaan tuota mukanani reissuillakin. Vaikka se on v√§h√§n hankalan mallinen, saa sen laukun pohjalle ja se on kuitenkin kevyt.
T√§√§lt√§ siis pisteet kipukoukulle ūüíö