Unelmaty√∂ ūüí≠

Unelmien kes√§duuni, kerrottiin er√§√§ss√§ p√§iv√§n uutisessa. Se unelmaduuni on kiert√§√§ arvotussa kymmeness√§ kunnassa ja maistella arvotun panimon olutta kertoen (ja kuvaten) asia. No, varmaan jokaisella on oma unelmaduuninsa; kes√§duuni tai muu duuni.¬† J√§in tuota asiaa miettim√§√§n…

ūüí≠ Minun unelmaduuni voisi olla v√§h√§n samantapainen, mutta huomattavasti laajempi…¬† ūüöó Minusta olisi mukava tai paremminkin mielenkiintoista kiert√§√§ kaikki Suomen nykyiset kunnat (311 kappaletta t√§ll√§ hetkell√§) ja kertoa jostain sen paikkakunnan perinteisest√§ asiasta. Asia voisi olla tapa, paikka, ruoka tms.¬† Niist√§ sitten raporttia kuvan / kuvien ym. kera verkkoon. ūüé§ūüíĽūüďł
Kun tuohon saisi polttoainekulut jostain, aina vuorossa oleva paikkakunta j√§rjest√§isi yhden vuorokauden yll√§pidon (ruokailut ja majoitus). Se olisi todella mielenkiintoista ja voisi oppia paljon – niin itse kuin muut ūüĎ欆 Samalla moni perinneasia tulisi koottua yhteen.¬† ūüďĆKukahan innoistuisi sponsoriksi?

2 kommenttia artikkeliin ”Unelmaty√∂ ūüí≠

  1. Ihan tosissasiko sanot, että viitsisit kiertää kaikki Suomen kunnat? Jos viettäisit joka paikassa yhden päivän ja yön, olisit suurimman osan vuodesta matkalla. Olisiko se sinusta hauskaa? Minä en lähtisi tuollaiseen edes muutaman tuhannen kuukausipalkalla!

  2. Kun olet pari viikkoa reissannut, olet tympääntynyt resuamiseen ja haluat lopettaa. Kannataa harkita asiaa tarkemmin, sillä jos joku laittaa rahaa likoon tommoseen, ne myös haluaa, että hoidat homman vaikka se olisi miten pa..aa.

Kommentointi on suljettu.