Unelmatyö 💭

Unelmien kesäduuni, kerrottiin eräässä päivän uutisessa. Se unelmaduuni on kiertää arvotussa kymmenessä kunnassa ja maistella arvotun panimon olutta kertoen (ja kuvaten) asia. No, varmaan jokaisella on oma unelmaduuninsa; kesäduuni tai muu duuni.  Jäin tuota asiaa miettimään…

đź’­ Minun unelmaduuni voisi olla vähän samantapainen, mutta huomattavasti laajempi…  đźš— Minusta olisi mukava tai paremminkin mielenkiintoista kiertää kaikki Suomen nykyiset kunnat (311 kappaletta tällä hetkellä) ja kertoa jostain sen paikkakunnan perinteisestä asiasta. Asia voisi olla tapa, paikka, ruoka tms.  Niistä sitten raporttia kuvan / kuvien ym. kera verkkoon. 🎤💻📸
Kun tuohon saisi polttoainekulut jostain, aina vuorossa oleva paikkakunta järjestäisi yhden vuorokauden ylläpidon (ruokailut ja majoitus). Se olisi todella mielenkiintoista ja voisi oppia paljon – niin itse kuin muut 👍  Samalla moni perinneasia tulisi koottua yhteen.  đź“ŚKukahan innoistuisi sponsoriksi?

2 kommenttia artikkeliin ”Unelmatyö đź’­

  1. Ihan tosissasiko sanot, että viitsisit kiertää kaikki Suomen kunnat? Jos viettäisit joka paikassa yhden päivän ja yön, olisit suurimman osan vuodesta matkalla. Olisiko se sinusta hauskaa? Minä en lähtisi tuollaiseen edes muutaman tuhannen kuukausipalkalla!

  2. Kun olet pari viikkoa reissannut, olet tympääntynyt resuamiseen ja haluat lopettaa. Kannataa harkita asiaa tarkemmin, sillä jos joku laittaa rahaa likoon tommoseen, ne myös haluaa, että hoidat homman vaikka se olisi miten pa..aa.

Kommentointi on suljettu.