Unelmatyö 💭

Unelmien kesĂ€duuni, kerrottiin erÀÀssĂ€ pĂ€ivĂ€n uutisessa. Se unelmaduuni on kiertÀÀ arvotussa kymmenessĂ€ kunnassa ja maistella arvotun panimon olutta kertoen (ja kuvaten) asia. No, varmaan jokaisella on oma unelmaduuninsa; kesĂ€duuni tai muu duuni.  JĂ€in tuota asiaa miettimÀÀn…

💭 Minun unelmaduuni voisi olla vĂ€hĂ€n samantapainen, mutta huomattavasti laajempi…  🚗 Minusta olisi mukava tai paremminkin mielenkiintoista kiertÀÀ kaikki Suomen nykyiset kunnat (311 kappaletta tĂ€llĂ€ hetkellĂ€) ja kertoa jostain sen paikkakunnan perinteisestĂ€ asiasta. Asia voisi olla tapa, paikka, ruoka tms.  NiistĂ€ sitten raporttia kuvan / kuvien ym. kera verkkoon. đŸŽ€đŸ’»đŸ“ž
Kun tuohon saisi polttoainekulut jostain, aina vuorossa oleva paikkakunta jĂ€rjestĂ€isi yhden vuorokauden yllĂ€pidon (ruokailut ja majoitus). Se olisi todella mielenkiintoista ja voisi oppia paljon – niin itse kuin muut 👍  Samalla moni perinneasia tulisi koottua yhteen.  📌Kukahan innoistuisi sponsoriksi?

2 kommenttia artikkeliin ”Unelmatyö 💭

  1. Ihan tosissasiko sanot, ettÀ viitsisit kiertÀÀ kaikki Suomen kunnat? Jos viettÀisit joka paikassa yhden pÀivÀn ja yön, olisit suurimman osan vuodesta matkalla. Olisiko se sinusta hauskaa? MinÀ en lÀhtisi tuollaiseen edes muutaman tuhannen kuukausipalkalla!

  2. Kun olet pari viikkoa reissannut, olet tympÀÀntynyt resuamiseen ja haluat lopettaa. Kannataa harkita asiaa tarkemmin, sillÀ jos joku laittaa rahaa likoon tommoseen, ne myös haluaa, ettÀ hoidat homman vaikka se olisi miten pa..aa.

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s