”Pitäkää huolta toisistanne” 💚


Tänään poliisi kehoittaa nuoria pitämään huolta toisistaan. Hyvä niin ja toivottavasti se myös toteutuu mahdollisimman laajasti. Pidettäisiin huolta myös niistä nuorista, jotka eivät tällä kertaa saavuttaneetkaan unelmaansa.
Minä toivoisin, että tuo kehoitus koskisi kaikkia! Kaikkissa ikäryhmissä on tärkeää, että pidämme positiivisella tavalla huolta toisistamme.
Vaikka kuvana on sydän, en puhu nyt rakkaussuhteesta erikseen, vaan ihan kaikenlaisista ihmissuhteista. Suomessa yksi suurin ongelma kansalaisten keskuudessa on useankin selvityksen mukaan yksinäisyys. Kun pidämme huolta toisistamme, annamme aikaamme ja olemme tietoisesti läsnä, monen elämä helpottuu. Siispä: Pidetään huolta toisistamme!

2 kommenttia artikkeliin ””Pitäkää huolta toisistanne” 💚

  1. Ihmiset on yksin, kun ne odottaa muiden tanssivan heidän pillin mukaan. Vähän enemmän muita huomioiden ei ole yksinäistä.

    1. Osittain varmaan tottakin tuo. Ihmissuhteet ovat kuitenkin aina vuorovaikutusta ja toisen huomioonottaminen on tärkeä perusta.
      Valitettavasti sitten on näitä hiljaisia ja ujoja ihmisiä, jotka eivät rohkene lähestyä muita, vaikka muuten taidot ihmissuhteissa olisivatkin erinomaiset. Heidän rohkaisemisessa tarvitaan hienotunteisuutta ja halua kulkea rinnallakin tarvittaessa.

Kommentointi on suljettu.