Juhlintakuutio ūüí°


Viime päivinä on puhuttu näiden juhlintojen keskiössä olevien patsaiden (Manta ym.) hauraudesta. No, eivät ne alkujaan ole suunnitellut nykymenoon.
Sit√§ tuolla yhten√§ y√∂n√§ pohtiessani, tuli v√§l√§hdys:  Rakennetaan Juhlintakuutio. iso, korkea ja suurelta osaltaan vaikka sementtit√§ytteinen. Sitten v√§h√§n vett√§ (max 30cm ettei sinne hukuttauduta) ja suihkul√§hde keskelle. Nykytekniikalla sitten kuution sivuille heijastettuna aina kulloisenkin juhlinnan aihekuvat ja muuna aikana maisemia Suomesta (tai vaikka √§ll√∂mainoksia, jos kuluja halutaan kattaa). Portaat (kuva) pois ja kuution yl√§reunaan kaide, jossa vaikka piikkikaktuksia tms. estett√§ hulinoitsijoita rauhottamaan.
Ett√§ sellaista tuli mieleen ūü§©

Yksi kommentti artikkeliin ”Juhlintakuutio ūüí°

Kommentointi on suljettu.