Juhlintakuutio ūüí°


Viime päivinä on puhuttu näiden juhlintojen keskiössä olevien patsaiden (Manta ym.) hauraudesta. No, eivät ne alkujaan ole suunnitellut nykymenoon.
Sitä tuolla yhtenä yönä pohtiessani, tuli välähdys:  Rakennetaan Juhlintakuutio. iso, korkea ja suurelta osaltaan vaikka sementtitäytteinen. Sitten vähän vettä (max 30cm ettei sinne hukuttauduta) ja suihkulähde keskelle. Nykytekniikalla sitten kuution sivuille heijastettuna aina kulloisenkin juhlinnan aihekuvat ja muuna aikana maisemia Suomesta (tai vaikka ällömainoksia, jos kuluja halutaan kattaa). Portaat (kuva) pois ja kuution yläreunaan kaide, jossa vaikka piikkikaktuksia tms. estettä hulinoitsijoita rauhottamaan.
Ett√§ sellaista tuli mieleen ūü§©

Yksi kommentti artikkeliin ”Juhlintakuutio ūüí°

Kommentointi on suljettu.