Juhlintakuutio 💡


Viime pÀivinÀ on puhuttu nÀiden juhlintojen keskiössÀ olevien patsaiden (Manta ym.) hauraudesta. No, eivÀt ne alkujaan ole suunnitellut nykymenoon.
SitĂ€ tuolla yhtenĂ€ yönĂ€ pohtiessani, tuli vĂ€lĂ€hdys:  Rakennetaan Juhlintakuutio. iso, korkea ja suurelta osaltaan vaikka sementtitĂ€ytteinen. Sitten vĂ€hĂ€n vettĂ€ (max 30cm ettei sinne hukuttauduta) ja suihkulĂ€hde keskelle. Nykytekniikalla sitten kuution sivuille heijastettuna aina kulloisenkin juhlinnan aihekuvat ja muuna aikana maisemia Suomesta (tai vaikka Ă€llömainoksia, jos kuluja halutaan kattaa). Portaat (kuva) pois ja kuution ylĂ€reunaan kaide, jossa vaikka piikkikaktuksia tms. estettĂ€ hulinoitsijoita rauhottamaan.
EttĂ€ sellaista tuli mieleen đŸ€©

Yksi kommentti artikkeliin ”Juhlintakuutio 💡

Kommentointi on suljettu.