Lopettakaa, please! 📌


Olen varmaan todella yksinkertainen tapaus, mutta en ymmärrä näitä kuiskaavia mainoksia. ASMR-mainoksia, sanotaan asia hienosti. Ymmärrän, ettei aina tarvita sanoja, mutta sillon ei mielestäni tarvita kuiskaustakaan. Kuiskaus on ärsyttävää, kun siitä ei saa selvää. Onko tarkoituskin niin vai onko tarkoitus, että ihminen aktivoituu ja kuuntelee mainosta entistä tarkemmin?
Kyselin asiasta muutamalta tutulta ja jokainen sanoi inhoavansa noita mainoksia. Niinpä, arvoisat mainostajat, saisimmeko ihan normaalia, elävää puhetapaa mainoksiinne. Kiitos!

jk.  Yhtä ärsyttävää minusta on se, kun joidenkin ohjelmien juontajat huutavat sanottavansa. Se on liian päällekäyvää seurattavaa.

2 kommenttia artikkeliin ”Lopettakaa, please! 📌

  1. Nii ärsyttää minnuukii, trivago, vippi-ukko onnepyöräs, matador karkkimainos jne. Villi veikkaus et kuiskaamal yrittäävät saaha ihmiset kuuntelemmaa tosi tarkast.

    Tykkää

  2. ”Kikkailu on kivaa”, sanoi naapurin nuori neito. Voi ollakin, mutta, jos mainoksen halutaan tuovan tulosta myyntiin, se pitää kuulla. En rupea ääntä säätämään mainoksen takia.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s