Taustaa Kurttulaa koskien đŸ“˜

Olen kirjoittamassa kirjaa, jonka työnimenĂ€ on ’Tapahtui Kurttulassa’.  Kurttula on vanhusten palvelutalo, joka elÀÀ ihan omaa ja omanlaistaan elĂ€mÀÀ pienessĂ€ suomalaisessa kunnassa. Kurttulan tarinoissa on sekĂ€ faktaa ettĂ€ fiktiota.

💡 Minulla on ajatus:
Esittelen teille Kurttulan vĂ€en ja rakennukset yms.  Tulen myös julkaisemaan tÀÀllĂ€ joitain jaksoja kirjastani…  Mutta, minĂ€ haluaisin teiltĂ€ APUA!

Apua voisit antaa kertomalla omia ideoitasi siitĂ€, mitĂ€ tĂ€ssĂ€ omalaatuisessa palvelutalossa ennenkaikkea asukkaiden toimesta tapahtuu. Anna siis joku tilanne / tapahtuma, Ă€lĂ€ kirjoita koko juttua. Voit myös ehdottaa, ketkĂ€ talon asukkaista ovat mukana tapahtumassa. Anna tilaa mielikuvitukselle! En lupaa ihan jokaista ehdotettua tarinaa ottaa mukaan, mutta varmaan suuri osa pÀÀtyy lopulta kirjaan  👍

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s