windows-10
Windows10 menee vĂ€lillĂ€ pĂ€ivityksissÀÀn ’pĂ€in seinÀÀ’ eli testattu pĂ€ivityskÀÀn ei toimi toivotulla tavalla. Nyt Microsoft on tuomassa mahdollisuuden poistaa viallinen pĂ€ivitys. TĂ€stĂ€ on moni kiitollinen, sillĂ€ ongelmallisten pĂ€ivitysten takia on monen työtunteja kulunut paljon.
Asiassa on vaan rajoitteita:  ”Toiminto on kuitenkin saatavilla vain tilanteissa, joissa tietokone ei enÀÀ suostu kĂ€ynnistymÀÀn. LisĂ€ksi kĂ€yttĂ€jĂ€n on pitĂ€nyt kokeilla muut palautus- ja korjausvaihtoehdot.”  (LĂ€hde: https://www.hardware.fi/uutiset/artikkeli.cfm/2019/03/13/windows-10-een-uusi-toiminto-poistaa-asennetut-paivitykset-ongelmatilanteissa)

Kuitenkin, parannus tÀmÀ on, vaikka tietenkin toivomme, ettei niitÀ bugeja (virheitÀ) olisi.

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s