fb-eika
Kun yhdestä tilanteesta päästään, toinen jo tulee. Nyt on selvinnyt, että Facebookin niin suosittelema kaksivaiheinen tunnistus onkin keino kerätä tietoja. Facebook suosittelee kaksivaiheista tunnistusta, jossa puhelinnumeroa käytetään tunnistautumisessa. Näitä puhelinnumeroita on alettu liittää käyttäjän profiilitietoihin ja puhelinnumeron perusteella voi käyttäjän löytää muutkin. ”Vaikka numeron piilottaisi profiilitiedoistaan, niin että se ei näy muille käyttäjille, voi sen perusteella silti löytää käyttäjän.”, todetaan uutisessa. Puhelinnumeroa käytetään myös mainosten kohdentamisessa ja sen myöntää myös Facebook.
Se nyt vaan on niin, että netissä yksityisyys on suurelta osin harhaa – valitettavasti.

3 vastausta artikkeliin “Taas Facebook 🔥

 1. Kumma juttu, ettei Facebookia saada kuriin. Rahalla saa liikaa kaikkea. Ihmisten oikeutta pitää omat tietonsa ominaan pitäisi nykymaailmassa laajentaa rajusti. Sen sijaan loputkin yksityisyydestä katoaa Facebookin ja muiden vastaavien toimesta.

  Tykkää

 2. Ja kaiken lisäksi tuo kaksivaiheinen kirjautuminen ei edes toiminut kunnolla. Mulla oli se käytössä jonkin aikaa, kunnes kyllästyin siihen, että sitä koodia ei näkynyt ei kuulunut ensimmäisellä yrityksellä vaan useimmiten se vaati toisen kirjautumisyrityksen. Epäilyttävältä vaikutti sekin.

  Tykkää

  1. Siinäpä se; jos on tarjolla hyvä vaihtoehto ihan turvallisuuden kannalta. sen tulee myös toimia. Muuten se hylätään aika pian. Et ole ainoa, jolle on asian kanssa ollut ongelmia.

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s