2 kommenttia artikkeliin ”IkĂ€juttua 🎧

  1. Piti tulla tÀnne, kun et Hetkosissa laita kuin kuvia. On ne kuvat komeita, mutta minÀ haluan muutakin.

    IkÀ on numeroita, joilla on vÀhÀn merkitystÀ ihmisten kesken. Lapsilta ja nuorilta voi oppia paljon! Aikuisten kanssa ollaan vaan muka niin viisaita ja vanhojen kanssa jauhetaan maailmanparannusta. EhkÀ noin, ehkÀ toisella tavalla. IkÀÀ vain ei pidÀ korostaa liikaa.

  2. Kiva, kun tulit, Asko! Hetkoset tulee jatkossa olemaan vain kuville ja Ruusutarhan ’Viikon virtuaalinen ruusu’ annetaan maaliskuusta alkaen (yleensĂ€ maanantaisin) tÀÀllĂ€.

    Minusta toteamuksesi: ”IkÀÀ vain ei pidĂ€ korostaa liikaa’, on viisas. On avartavaa olla yhteydessĂ€ eri ikĂ€isten kanssa. Maailman muuttumisenkin huomaa parhaiten, kun kohtaa eri ikĂ€isiĂ€ ja erilaisissa elĂ€mĂ€ntllanteissa elĂ€viĂ€ ihmisiĂ€. Moni on vaan sanonut, ettĂ€ on helpointa olla oman ikĂ€istensĂ€ parissa. En ole siitĂ€ asiasta ollenkaan niin varma…

Kommentointi on suljettu.