lopeta
Microsoft muiden mukana on kehoittanut lopettamaan Internet Explorerin käytön. Windows 10:n mukana tuli uusi Edge-selain, vaikka Explorerkin oli mukana. Nyt Microsoft korostaa, että on aika lopettaa Internet Explorerin käyttö, koska se ei tue uusia verkkostandardeja. On siis aika tehdä valinta uuden ja ajanmukaisen selaimen suuntaan. Se, mikä se kullekin on, on makuasia. Microsoft suosittelee tietenkin omaansa, Edgeä, Google haluaisi sinun käyttävän Chromea ja Mozilla painottaa Firefoxin etuja. Useimmat valitsevat näistä, mutta niiden takana suosituimmuudessa on iso joukko muitakin selaimia vähän erilaisin ominaisuuksin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s