Lopeta! đŸ”„

lopeta
Microsoft muiden mukana on kehoittanut lopettamaan Internet Explorerin kÀytön. Windows 10:n mukana tuli uusi Edge-selain, vaikka Explorerkin oli mukana. Nyt Microsoft korostaa, ettÀ on aika lopettaa Internet Explorerin kÀyttö, koska se ei tue uusia verkkostandardeja. On siis aika tehdÀ valinta uuden ja ajanmukaisen selaimen suuntaan. Se, mikÀ se kullekin on, on makuasia. Microsoft suosittelee tietenkin omaansa, EdgeÀ, Google haluaisi sinun kÀyttÀvÀn Chromea ja Mozilla painottaa Firefoxin etuja. Useimmat valitsevat nÀistÀ, mutta niiden takana suosituimmuudessa on iso joukko muitakin selaimia vÀhÀn erilaisin ominaisuuksin.

Vastaa

TÀytÀ tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisÀÀn:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissĂ€. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttÀ palveluun %s